close
- Advertisement -
Motivations billeder

Fashion News

Sorry, Posts you requested could not be found...

ACCESSORIES

Sorry, Posts you requested could not be found...

LIFE & LOVE

Sorry, Posts you requested could not be found...

- Advertisement -
Motivations billeder

Most Popluar

Sorry, Posts you requested could not be found...

the latest

Fritid

Find skønne bøger online af prisbelønnede Merete Pryds Helle

Bogen er på ingen måde død, som det ellers blev forudsagt for snart en del år siden, i anledning af internettets udbredelse, hvor læsning på skærm blev mere og mere udbredt. Der købes og læses stadig masser af gode bøger i Danmark og resten af verden. Dette format er stadig enestående og perfekt til at skabe fokus om sit emne. Hyggen ved en god bog kan stadig ikke overgås af en tablet eller laptop. Der er noget helt særligt over læsning på papir og en god bog i skødet.

Hvis man holder af nyere dansk litteratur, så er Merete Pryds Helle svær at komme udenom. Hendes bøger spænder bredt. Hun debuterede med novellesamlingen “Imod en anden ro” i 1990 og har siden udgivet en lang række meget læseværdige bøger, både til børn og voksne. Merete Pryds Helle er født i Charlottenlund i 1965 og har tidligere været gift med en anden dansk forfatter, nemlig Morten Søndergaard, der også er kendt for et maget rost forfatterskab. Kort inden debuten tog hun afgang fra Forfatterskolen og har siden været et kendt navn i dansk litteratur.

Brød igennem i 2000

Merete Pryds Helle fik først sit rigtigt store gennembrud med romanen “Fiske i livets flod”, der udkom i 2000, og som foregår i flere forskellige tidsperioder. Hun har senere modtaget De Gyldne Laurbær for romanen “Folkets Skønhed”, som bedst beskrives som en slægtsroman, hvor Merete Pryds Helle dykker ned i sin langelandske slægt og fremdrager historier fra de seneste 100 år. Hendes forfatterskab er i det hele taget værdsat af både læsere og anmeldere, der ofte begejstres over hendes værkers litterære kvaliteter.

Find hendes bøger i Bog & Idé

Bog & Idés har et stort udvalg af bøger af både danske og udenlandske forfattere. Denne store boghandlerkæde har også en webshop for dem, der ikke orker at slæbe sig ned i den fysiske butik. Hos bog-ide.dk kan man finde alt det, man også kan finde i butikkerne rundt omkring i landet. Også de mange skønne bøger af Merete Pryds Helle. Der er døgnåbent og ingen kø ved kassen.

Læs mere
Guide

Sådan vælger du den rigtige elcykel

En elcykel er både en bedre økonomisk og miljømæssig erstatning til bilen eller den kollektive trafik. Modsat den almindelige cykel, hjælper elcyklen dig med at komme hurtigere frem uden at du behøves bruge alle dine
Læs mere