close
- Advertisement -
Motivations billeder

Fashion News

Sorry, Posts you requested could not be found...

ACCESSORIES

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

LIFE & LOVE

Sorry, Not enough posts for this block, please add more posts...

- Advertisement -
Motivations billeder

THE LATEST

Fritid

Find skønne bøger online af prisbelønnede Merete Pryds Helle

Bogen er på ingen måde død, som det ellers blev forudsagt for snart en del år siden, i anledning af internettets udbredelse, hvor læsning på skærm blev mere og mere udbredt. Der købes og læses stadig masser af gode bøger i Danmark og resten af verden. Dette format er stadig enestående og perfekt til at skabe fokus om sit emne. Hyggen ved en god bog kan stadig ikke overgås af en tablet eller laptop. Der er noget helt særligt over læsning på papir og en god bog i skødet.

Hvis man holder af nyere dansk litteratur, så er Merete Pryds Helle svær at komme udenom. Hendes bøger spænder bredt. Hun debuterede med novellesamlingen “Imod en anden ro” i 1990 og har siden udgivet en lang række meget læseværdige bøger, både til børn og voksne. Merete Pryds Helle er født i Charlottenlund i 1965 og har tidligere været gift med en anden dansk forfatter, nemlig Morten Søndergaard, der også er kendt for et maget rost forfatterskab. Kort inden debuten tog hun afgang fra Forfatterskolen og har siden været et kendt navn i dansk litteratur.

Brød igennem i 2000

Merete Pryds Helle fik først sit rigtigt store gennembrud med romanen “Fiske i livets flod”, der udkom i 2000, og som foregår i flere forskellige tidsperioder. Hun har senere modtaget De Gyldne Laurbær for romanen “Folkets Skønhed”, som bedst beskrives som en slægtsroman, hvor Merete Pryds Helle dykker ned i sin langelandske slægt og fremdrager historier fra de seneste 100 år. Hendes forfatterskab er i det hele taget værdsat af både læsere og anmeldere, der ofte begejstres over hendes værkers litterære kvaliteter.

Find hendes bøger i Bog & Idé

Bog & Idés har et stort udvalg af bøger af både danske og udenlandske forfattere. Denne store boghandlerkæde har også en webshop for dem, der ikke orker at slæbe sig ned i den fysiske butik. Hos bog-ide.dk kan man finde alt det, man også kan finde i butikkerne rundt omkring i landet. Også de mange skønne bøger af Merete Pryds Helle. Der er døgnåbent og ingen kø ved kassen.

Læs mere
Livsstil

Få god rådgivning online til at komme af med din gæld

Det er meget almindeligt at man, som dansker, har lidt gæld, som man afdrager på hver måned. En del har lån i deres bolig, andre har købt deres bil på afbetaling, andre har et eller flere forbrugslån, der skal afdrages på månedlig basis. Især det sidste kan ende med at blive en fælde, for forbrugslån har høj rente, og en del har en tendens til at optage flere forbrugslån end de egentlig har råd til at afdrage på. Mange har et reelt ønske om at slippe af med deres gæld.

Hvis man ønsker at blive gældfri, så er der flere ting man kan gøre. Det første man skal gøre, er at lægge et budget, så man kan overskue økonomien. Desværre er det ofte først, når man har mistet overblikket over sin økonomi, at tankerne om at blive gældfri indfinder sig. Ved at lægge et budget og danne sig et overblik, kan man begynde at se på, hvilke poster, der eventuelt kan gøres mindre ved hjælp af forskellige tiltag. Her kan en gældrådgiver muligvis være til hjælp.

Hvor galt står det til?

En af grundene til at mange mister overblikket over deres økonomi, er at de simpelthen ikke tør se i øjnene hvor galt det står til. Man kan godt fornemme at den er gal, men man tør ikke tage tyren ved hornene og se realiteterne i øjnene. Det er en meget dårlig ide at give slip her. Hvis man ønsker at blive gældfri, så må man også samle mod til at se de kolde facts sat op i et budget. Først når man er her, kan man for alvor begynde at handle.

Kontakt med kreditorerne

Med hjælp fra en dygtig rådgiver kan man måske gå ind og arbejde med de høje renter og se om man kan få skabt noget luft, så du lettere kan blive gældfri. En gældsrådgiver kan hjælpe med at tage kontakt til dem, du skylder penge, og forhandle med dem om forskellige scenarier. Kan man slå nogle af lånene sammen til en lavere rente? Alle muligheder skal undersøges.

Læs mere
Bolig

Tips og tricks: Skab ny liv og struktur til væggene med kalkmaling

De seneste år er det blevet mere og mere populært at være farverig og slippe fantasien løs i sit hjem. Springe ud i noget nyt, og skabe nye legende og inspirerende udtryk som omdanner rummet på ny. I denne sammenhæng kommer kalkmaling ind i billedet, da en stigende trend har udbredt sig omkring netop dette udtryk. Ønsker du også at hoppe med på bølgen, så læs med her, hvor vi guider og fortæller, hvordan du kan gøre brug af kalkmaling.

Med jotun lady minerals er det muligt at kaste nyt liv og lys over hjemmet, når væggene males med kalk, og tørrer til et strukturvævet mesterværk. Med jotun lady minerals kan du skabe dit helt eget og unikke præg på hjemmet, og lade fantasien guide og føre penslen, for til sidst at opnå et enestående slutresultat. Et slutresultat som er råt, kantet og med spil og nuancer. Med jotun lady minerals kan du skabe mange værker, og imødekomme den stigende trend.

Omdan til væg til beton

En af de mest væsentlige årsager til at folk griber ud efter jotun lady minerals, er dets evne til at skabe et betonlignende udtryk. Et udtryk der harmonerer godt ind i det skandinaviske, og komplimenterer lyse farver, træ og det grønne. Mal blot den ene væg med kalkmaling, og oplev hvordan denne lille forandring kan gøre store underværker.

Sådan gør du

Det er forholdsvist nemt at arbejde med jotun lady minerals og derfor et arbejde, du let kan udføre på egen hånd. Start med at forberede væggen til maling ved at udfylde eventuelle huller, vask væggen grundigt ned for skidt og snavs, og påfør en grunder. Hermed er du sikker på den pæneste overflade og et holdbart slutresultat.

Når forarbejdet er gjort, er du klar til at gå i gang med malerprojektet. Anvender du jotun lady minerals, er det vigtigt, at du maler på kryds og tværs samt op og ned, for dermed at skabe det helt rigtige udtryk. Det kræver omkring 1-2 lag af kalkmaling for et pænt resultat. Efter hvert lag er det vigtigt at vente minimum 4 timer inden et nyt påbegyndes.

Læs mere
Fritid

Find herlige puslespil til de mørke vinterdage

Den mørke danske vinter kan føles lang og kold og våd. Det er ikke altid let at finde på noget at fordrive tiden med, når det rusker og regner ude og ikke rigtigt vil blive lyst. Men helt umuligt behøver det altså ikke at være, for der er faktisk mange sjove ting at foretage sig, hvis bare man ved, hvor man skal rette blikket hen. Man behøver ikke at sidde og sukke i et hjørne og miste livets gnist, for hos boghandleren er der masser af gode tilbud om underholdning.

Hvornår har du sidst lagt et puslespil? Er det længe siden? Så skulle du tage at prøve det igen. For der er ikke noget så hyggeligt som at rydde spisebordet og lave en kande te, hente lidt småkager og så tømme en æske med brikker ud over bordet og gå i gang med at finde dem, der passer sammen. Man kan gøre det alene, men det er lige så hyggeligt at være flere. Og det er sjovt at se et puslespil tage form, efterhånden som man får samlet mere og mere. Det er ren terapi.

Hjernen elsker det

Hvis der er et organ i vores krop, der forstår at sætte pris på at lægge puslespil, så er det hjernen. Den elsker den udfordring det er at sætte øjnene til at vandre henover stakken af brikker og sammenligne og finde ligheder. Den jubler, når den finder to brikker, der passer sammen. Og så slipper den for at gumle rundt på de mange løse tanker, der ellers godt kan plage en moderne hjerne. Hjerner elsker puslespil, og de bliver klogere og bedre af det.

Boghandleren har dem

Bog & Idé har et udvalg af forskellige puslespil, som kan tage pusten fra selv den mest hærdede puslespilsamler. Her finder du nogle, der er nemme, som små børn kan lægge. Måske med fem til femogtyve brikker. Men du kan også finde æsker med flere tusind brikker, som det kan tage dage at lægge. Det er en virkelig god beskæftigelse på vinterdagene, og det er godt for dit mentale helbred.

Læs mere
Guide

Sådan vælger du den rigtige elcykel

En elcykel er både en bedre økonomisk og miljømæssig erstatning til bilen eller den kollektive trafik. Modsat den almindelige cykel, hjælper elcyklen dig med at komme hurtigere frem uden at du behøves bruge alle dine kræfter og blive svedig og forpustet. Går du derfor med tanken om en fremtidig elcykel, bør du læse med her.

Der findes et stort udvalg af elcykler og det kan derfor godt være en større informationssøgningsproces hvis man ønsker at finde den rette. Overordnet skelner man mellem elcykler centermotor, frontmotor og baghjulsmotor. Følgende vil blive gennemgået nedenstående.

Elcykler centermotor

Ønsker du at udskifte bilen eller den kollektive trafik fuldstændig til og fra arbejde, kan elcykler centermotor være det rette valg for dig. Elcykler centermotor er designet til at kunne cykle længere distancer uden at du ivrigt behøves træde i pedalerne. Du kan derfor let og elegant komme til og fra arbejde, uden at være hverken forpustet eller helt svedig. Ønsker du dog at øge motionsniveauet, kan du reducere hjælpen fra motoren og fortsat cykle lange distancer. Elcykler centermotor minder meget om oplevelsen ved en cykel uden motor, hvor forskellen blot ligger i, at du får mere fart på når du træder i pedalerne.

Elcykler frontmotor

Modsat elcykler centermotor ligger elcykler med en frontmotor i den billigere ende af prisskalaen, da den egner sig bedre til korte eller mellemlange ture. Denne type elcykel giver maksimal hjælp til cyklisten, og kan derfor være behjælpelig hvis man ikke er vant på en cykel. Du vil derfor mere kunne mærke at der er tale om en cykel med motor frem for hvis du vælger elcykler centermotor.

Elcykler baghjulsmotor

Er du typen som nyder at cykle rundt i mere stejlt terræn i form af bakker og bjerge kan det være værd at investere i en elcykel med baghjulsmotor. Denne type elcykel egner sig godt til højder og er derfor god hvis du motionerer med din cykel i skoven eller når du er på udflugt. I og med at motoren er placeret ved baghjulet, overføres kraften direkte dertil og man opnår således en støjsvag og vibrationsfri udnyttelse af motoren.

Læs mere
Livsstil

Strål igennem dine smykker

Det er efterhånden svært at udstråle personlighed og selvtillid og især gøre dette på en måde som alle ens veninder ikke gør det på. Man bliver alle præget af sine venner og veninder og netop af denne årsag bliver det også sværere og sværere at få sig et unikt udtryk. Men en af disse måder, hvor man kan stråle mere end sine veninder og skille sig lidt ud, er via ens valg af smykker. Her vil denne guide komme ind på 3 forskellige måder, hvorpå du med smykker kan stråle igennem.

De 3 måder er:

  • Farverige smykker
  • Perle smykker
  • Personlige smykker

Farverige smykker

Den første måde, hvorpå man via smykker kan stråle igennem ens valg af smykker er ved at udsmykke sig med farverige smykker. Når man snakker om farverige smykker kan dette være på flere forskellige måder. Fælles for alle disse er dog, at de oftest bliver betegnet som værende mere feminine, da det ofte er lyse farver. Disse smykker får oftest deres flotte farver fra en eller flere forskellige typer sten, hvor deres farver komplimenterer hinanden.

Perle smykker

Perle smykker er i løbet af de sidste par år blevet mere og mere populære og denne trend ser som udgangspunkt ikke ud til at stoppe endnu. Perle smykker er blevet så populære grundet dets status som unika, hvilket betyder, at alle perler er forskellige, da de alle er naturskabte og derfor ikke kan produceres. Derudover er der en helt unik og fantastisk renhed ved disse perler, der får dem til at fremstå utroligt eksklusive og fine.

Personlige smykker

Sidst men ikke mindst så har vi de personlige smykker. Når man snakker om personlige smykker kan man gøre dette på rigtig mange forskellige måder. Her kan man både finde personlige smykker, hvor man bruger ens stjernetegn og viser dette frem som for eksempel et vedhæng. Derudover kan man gøre det samme med ens forbogstav eller med en eventuel indgravering. Jeg vil dog personligt anbefale, at man tager et kig på de utroligt populære Christina charms, da disse indeholder alle disse former for personlige smykker.

Læs mere